Welkom bij ons in de slagerij!

Slagerij de Kei heeft in 2020 haar deuren geopend in het mooie Vledder. Onze slager Martijn Blum heeft jarenlange ervaring in het vak, samen met alle medewerkers staat Martijn elke dag klaar voor u. Wij laten u het slagersambacht zien, proeven en beleven.

Ons verse en ambachtelijke assortiment bestaat uit; Dagelijks vlees, vleeswaren, verse maaltijden en veel specialiteiten.
Op het gebied van heerlijk tafelen hebben wij: barbecue pakketten, gourmet pakketten, salades en hapjes schalen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, laat het ons dan weten via het contact formulier, bellen kan natuurlijk ook!

Wie zijn wij?

Wilt u weten met wie u bij ons in de winkel te maken kunt krijgen?
Wij stellen ons hier graag aan u voor (klik daarvoor op onze foto)

Martijn Blum

Martijn Blum

Slager
Martijn Blum

Martijn Blum

Slager

Martijn is in de begin jaren 90 zijn slagerij carrière begonnen bij Slagerij Henk Wolhuis, in Vledder, deze was gevestigd waar nu Kapsalon Astrid zit. Martijn heeft maar liefst 20 jaar gewerkt in Dwingeloo bij slagerij van der Laan.

Je leest het al Martijn heeft enorm veel ervaring in het slagerij wereldje.

Martijn is een bekend gezicht in Vledder, hier woont hij samen met Dorine en zijn twee kinderen Ian en Merel. Merel helpt vaders vaak ook mee in de slagerij, de kans is groot dat je haar daar dus treft!

Erwin Prins

Erwin Prins

Slager
Erwin Prins

Erwin Prins

Slager

Erwin zijn slagers carrière begon op jonge leeftijd bij Slagerij Henk Eleveld op de Smilde, daar waar een mooie basis werd gelegd vervolgde hij zijn loopbaan bij Slagerij Willem Aling in Annen. Na z'n 10 jaar vervolgde hij zijn carrière in de horecaslagerijen via het Vleesgilde, ABZ Anloo kwam hij bij Keurslager Hilbert Boxem in Gieten terecht. Daar een klein jaar in dienst te zijn geweest hield Erwin even een tussenjaar en ging hij het schildersvak in. Maar zijn passie ligt toch in het slagersvak en kwam vervolgens in April 2020 het team versterken van Slagerij de Kei!

Erwin is woonachtig in Assen-Oost samen met zijn vriendin Stephanie en hun dochtertje Romi. Hij rijdt elke dag met plezier naar zijn werk in het mooie Vledder

 

Marieke

Marieke

Marieke is geboren in Dwingeloo en werkt al vanaf haar 13e op de zaterdagen bij Slagerij van der Laan en nadat Marieke klaar is met school is ze fulltime gaan werken. Later is de slagerij overgenomen door Drenth. Marieke heeft dus al jaren ervaring in het slagerij wereldje! Martijn belde Marieke op tijdens de start van de Kei of ze het topteam van de Kei wilde versterken met al haar ervaring! Bij slagerij de Kei houdt Marieke zich voornamelijk bezig met de heerlijke maaltijden.

Met Ramon en haar zoontje Rick woont Marieke in Hoogersmilde.

Latoya

Latoya

Latoya zit vanaf haar 14e in het slagersvak. 5 leuke jaren heeft Latoya gewerkt bij Slagerij Lantinga in Meppel, nu is Latoya deze leuke uitdaging aangegaan bij de nieuwe Slagerij de Kei, met een enthousiast en gezellig team!

Latoya is geboren en woonachtig in Elim samen met haar man Harco. Latoya en Harco verwachten in augustus 2021 hun eerste kindje!

Annet

Annet

Annet is op haar 14e gaan werken bij C1000 in Veenkamp. Bij de slagerij in Ruinen is haar interesse voor het slagersvak ontstaan. Hierna heeft Annet 8 jaar bij keurslagerij van de Weg in Zwolle-zuid gewerkt. Sinds 1 september is Annet ons team bij Slagerij de Kei gaan versterken.

Annet woont samen met Raymond en de  twee kinderen Jurrian en Amber in Nijeveen.

Pin It on Pinterest

Share This
Bel ons!