Welkom bij ons in de slagerij!

Slagerij de Kei heeft in 2020 haar deuren geopend in het mooie Vledder. Onze slager Martijn Blum heeft jarenlange ervaring in het vak, samen met alle medewerkers staat Martijn elke dag klaar voor u. Wij laten u het slagersambacht zien, proeven en beleven.

Ons verse en ambachtelijke assortiment bestaat uit; Dagelijks vlees, vleeswaren, verse maaltijden en veel specialiteiten.
Op het gebied van heerlijk tafelen hebben wij: barbecue pakketten, gourmet pakketten, salades en hapjes schalen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, laat het ons dan weten via het contact formulier, bellen kan natuurlijk ook!

Wie zijn wij?

Wilt u weten met wie u bij ons in de winkel te maken kunt krijgen?
Wij stellen ons hier graag aan u voor (klik daarvoor op onze foto)

Martijn Blum

Martijn Blum

Slager & bedrijfsleider
Martijn Blum

Martijn Blum

Slager & bedrijfsleider

Martijn is in de begin jaren 90 zijn slagerij carrière begonnen bij Slagerij Henk Wolhuis, in Vledder. Deze slagerij was vlak bij kapsalon Astrid gevestigd, een stukje verderop. Martijn heeft maar liefst 20 jaar gewerkt in Dwingeloo bij slagerij van der Laan.

Je leest het al Martijn heeft enorm veel ervaring in het slagerij wereldje.

Martijn is een bekend gezicht in Vledder, hier woont hij samen met Dorine en zijn twee kinderen Ian en Merel. Merel helpt vaders vaak ook mee in de slagerij, de kans is groot dat je haar daar dus treft!

Marieke

Marieke

Marieke is geboren in Dwingeloo en werkt al vanaf haar 13e op de zaterdagen bij Slagerij van der Laan en nadat Marieke klaar is met school is ze fulltime gaan werken. Later is de slagerij overgenomen door Drenth. Marieke heeft dus al jaren ervaring in het slagerij wereldje!
Bij slagerij de Kei houdt Marieke zich voornamelijk bezig met de heerlijke maaltijden.

Met Ramon en haar zoontje Rick woont Marieke in Hoogersmilde.

Latoya

Latoya

Latoya zit vanaf haar 14e in het slagersvak. 5 leuke jaren heeft Latoya gewerkt bij Slagerij Lantinga in Meppel, nu is Latoya deze leuke uitdaging aangegaan bij de nieuwe Slagerij de Kei, met een enthousiast en gezellig team!

Latoya is geboren en woonachtig in Elim samen met haar man Harco & dochter Maud.

Annet

Annet

Annet is op haar 14e gaan werken bij C1000 in Veenkamp. Bij de slagerij in Ruinen is haar interesse voor het slagersvak ontstaan. Hierna heeft Annet 8 jaar bij keurslagerij van de Weg in Zwolle-zuid gewerkt. Sinds 1 september is Annet ons team bij Slagerij de Kei gaan versterken.

Annet woont samen met Raymond en de  twee kinderen Jurrian en Amber in Nijeveen.

Pin It on Pinterest

Share This
Bel ons!