Onze slagerij Slagerij de kei heeft een uitgebreid assortiment rundvlees, varkensvlees en kip. Alles van de hoogste kwaliteit en altijd vers aangeleverd.
En als ons vlees komt uit de regio. Zo komt ons rundvlees uit Westerlee en ons varkensvlees uit Wolvega.
U bent er zeker van dat u van slagerij de Kei altijd een Nederlands stukje vlees koop.

Landkiep, met zorg voor mens en dier

Kiep zoals kip moet zijn, dat is de belofte van LandGoed – Landkiep. De goede smaak van deze kip begint bij aandacht voor dierwelzijn en gezonde voeding. De slogan van Landkiep is niet voor niets; met zorg voor mens en dier.

Door de omstandigheden waarin de kip opgroeit, biedt Landkiep een erg goede kwaliteit. Kiest u voor Landgoed – Landkiep, dan kiest u voor het volgende.
Meer leefruimte voor de kippen, inclusief afleidingsmaterialen
100% plantaardige voeding voor de kippen
Een natuurlijk dag- en nachtritme voor de kippen
Aandacht voor dierenwelzijn
Kippen van een langzamer groeiend ras
Smaakvoller kipvlees
De herkomst van de kippen is traceerbaar
Geen preventief antibiotica gebruik

We hebben een uitgebreid assortiment Landgoed – Landkiep, zoals: vers, ready to grill, gegrild, BBQ spiezen, kant-en-klare ovenschotels en panklaar. Er is een constante ontwikkeling van het assortiment om te blijven verrassen. Kiep it kip!

Ons rundvlees uit Westerlee

Ons rundvlees komt van Gert Kruijer in Westerlee. Gert Kruijer heeft met ruim 30 jaar ervaring een succesvolle rosé-mesterij, veehandel-en vleesrunderen bedrijf opgebouwd.
De liefde voor rosékalveren, vleesvee, (fok)stieren en (melk) koeien uit zich vooral in het feit dat Kruijer een prachtig diervriendelijk bedrijf heeft waar het dierenwelzijn hoog in het vaandel staat. Door de jaren heen heeft het bedrijf continu geïnnoveerd. Alle circa 750 runderen zijn geplaatst in zeer ruime stallen waar zelfs uitloop in de nieuwbouwschuur naar de weide mogelijk is.

Slagerij Kruijer Westerlee Rundvlees - Slagerij de Kei Vledder