Carpaccio

Carpaccio

door | recepten | 0 Reacties

Bereidingstijd

10 minuten

Soort gerecht

Voorgecht

Aantal porties

4 personen

Voedingswaarde

Mager

Carpacio

Carpaccio, valt altijd bij iedereen in de smaak
Wij geven je hier graag het Carpaccio recept. Wil je carpaccio bestellen? Geef dit dan aan tijdens je bestelling of noteer dit op het bestelformulier!

Ingredienten

  • 250 gr dun gesneden ossenhaas / carpaccio
  • 4 eetlepels grof geraspte Parmezaanse kaas
  • 4 eetlepels geroosterde pijnboompitten
  • Handje rucola
  • peper en zout
  • Truffelsaus of truffelmayonaise

Op zoek naar een lekkere, bijpassende wijn? Laat u door ons adviseren.

Vraag advies in onze winkel!

Bereiding

Verdeel de carpaccio over 4 borden. Verdeel een beetje rucola er over en garneer met wat pijnboompitten en Parmezaanse kaas. Bestrooi met een snufje peper en zout en druppel er een beetje truffelsaus of mayo over.

Pin It on Pinterest

Share This
0
    0
    Uw mandje
    Uw mandje is nog leegTerug naar de winkel
    Bel ons!