Alles voor een heerlijk avondje vind jij bij Slagerij de Kei

Hij komt hij komt die lieve goede Sint! En dit betekent heerlijke hapjes, gourmet maar natuurlijk ook chocoladeletters, pepernoten en Sinterklaashapjes!

Geen zin en tijd om uren in de keuken te staan voor een heerlijk avondje? Maak het jezelf dan makkelijk met onze heerlijke kant-en-klare hapjes. Heerlijke warme hapjes uit onze pan, huisgemaakte hapjesschotels, of een compleet gourmet of fondue, je vindt het allemaal bij Slagerij de Kei.

Bestellen? Bel met 0521-858616, mail naar info@slagerijdekei.nl of kom langs! Wegens de verwachte drukte willen wij jullie vragen tijdig te bestellen zodat jullie gegarandeerd een heerlijke pakjes avond hebben! 

Ons assortiment voor een heerlijk avondje.

Onze gourmetschotel ” Kei Luxe” zijn rijkgevulde schotels met 7 verschillende vleessoorten. Wil jij deze schaal uitbreiden met meer en andere soorten vlees? Dit kan ook, vraag er naar in de slagerij, wij helpen jou graag!

Vul je gourmet aan met het all-in pakket
€ 5,95 per persoon
Het all-in pakket bevat: 2 soorten onopgemaakte salades, rundvleessalade en scharreleisalade, 4 sauzen; knoflooksaus, cocktailsaus, joppiesaus en saté saus en stokbrood + kruidenboter

Toe aan een heerlijke hollandse hap tijdens Sinterklaas avond? Wij hebben een heerlijke stamppot pan in het assortiment.
Inhoud: Hutsspot, boerenkool, zuurkool en heerlijk vlees zoals verse worst, rookworst en speklap om de stamppot af te maken. Deze pan is voor ongeveer 5 personen
€ 45,00

Warme hapjes pan, ruim gevuld met heerlijke warme hapjes! Stekker in het stopcontact, eventjes wachten en dan hebben jullie lekkere warme hapjes!

De warm hapjes pan is geschikt voor 12-15 personen en bevat 90 heerlijke ambachtelijke warme hapjes. 

Ook voor diverse koude hapjes kan jij bij slagerij de Kei terecht, wij kunnen diverse hapjes schalen voor jou samenstellen. Kom bij ons langs en wij helpen jou graag!

Pin It on Pinterest

Share This
0
    0
    Uw mandje
    Uw mandje is nog leegTerug naar de winkel
    Bel ons!