Kerst vier jij met slagerij de Kei

In December genieten van het lekkerste eten op tafel? Dan moet jij bij slagerij de Kei zijn , wij zorgen er met zijn allen voor dat jullie kerst onvergetelijk wordt!

Gourmet en Fondue

De feestdagen zijn ideaal om gezellig met zijn allen aan tafel te genieten van heerlijk eten en drinken.

Onze speciale de Kei kerst gourmet maakt van jullie gourmet bij voorbaat al een feestje. Heerlijk gekruid en ambachtelijk vlees voor maar € 8,95 per persoon.
Hebben jullie andere wensen of willen jullie graag de gourmet uitbreiden, uiteraard is dit mogelijk. Kom langs en bespreek je wensen met ons!

Specialiteiten en Rollades

Wil jij liever niet gourmetten maar heerlijk genieten van onze specialiteiten uit de folder of rollades. Slagerij de Kei heeft ook dit jaar weer diverse specialiteiten voor jou op het menu staan! Heerlijke luxe groente zoals boontjes met spek, of een truffel aardappelgratin voor € 7,50 per bakje, even in de oven en genieten maar. 

Wild & Gevogelte

Als ambachtelijk wild specialist uit jouw omgeving heeft slagerij de Kei een ruime sortering aan wild & gevogelte speciaal voor de kerstdagen. 

Wil jij wild of gevogelte bestellen? Klik dan op de afbeelding, hier vindt jij de bestellijst, deze kan je invullen en inleveren bij de slagerij.

Pin It on Pinterest

Share This
0
    0
    Uw mandje
    Uw mandje is nog leegTerug naar de winkel
    Bel ons!